ontharing

Pandhy's suikerpasta is het geheim achter deze nieuwe epileermethode. Het is een mengsel van suiker en water, gebaseerd op oude recepten uit het Midden-Oosten.

De bereiding is honderd procent natuurlijk, zonder chemische stoffen, geur- of kleuradditieven. In tegenstelling tot vele suikers is er bovendien geen citroensap of gelijk welk ander zuur in dit product verwerkt. Hierdoor is het hypoallergeen en veroorzaakt het geen huidirritatie.

Daarnaast zijn er echter nog een heleboel andere voordelen. Zo wordt de suikerpasta gebruikt op kamertemperatuur, zodat je de klant zeker niet kan verbranden. Doordat suiker een van de beste natuurlijk conservators is, is het kiemen of groeien van bacteriƫn onmogelijk en heeft de suikerpasta gegarandeerd een lange houdbaarheid. Bovendien kleeft de pasta enkel aan het haar en niet aan de levende huidcellen.

Dit resulteert in een ontharing die absoluut niet pijnlijk is! Integendeel zelfs, de behandeling is bijzonder aangenaam, want eigenlijk krijgt de klant naast de ontharing meteen ook een massage, peeling en huidverbetering.

Back to top