La Decolette

Dé oplossing voor het verkrijgen én het behoud van een mooi, glad en strak decolleté! Gebaseerd op het natuurlijk herstellend vermogen van de huid, heeft La Decollette© de antirimpel-bh ontwikkeld. Tijdens de nacht doet de antimpel-bh doeltreffend zijn werk.

Al na 1 nacht zult u versteld staan van het verbluffende resultaat (wetenschappelijk getest!), en dat zonder dure  cosmetische ingrepen.Verticale rimpels ofwel de zg. 'slaaprimpels'  krijgen geen kans meer zich op het decolleté te vormen, doordat La Decollette de borstpartij 's nachts netjes op haar plaats houdt.

Bovendien ook nog eens zó comfortabel, dat het ervaren wordt als een prettige steuntje voor de nacht. Wilt u ook uw vrouwelijkheid benadrukken met een fraai rimpelloos decolleté?

 

Ladies at the movies 05/07

Beauty-D is eveneens aanwezig aanstaande dinsdag 05/07 op Ladies at The Movies te Brugge.

Avant-Première om 19:00

Ontdek 'Larry Crowne' met Julia Roberts en Tom Hanks.

Wanneer de sympathieke Larry Crowne (Tom Hanks) zonder reden ontslagen wordt in de supermarkt waar hij werkt,
beslist hij dat het tijd is om zijn leven een nieuwe wending te geven.
Diep in de schulden en zonder duidelijk doel voor ogen, keert hij terug naar de schoolbanken, waar hij al snel vriendschap sluit met een kleurrijk groepje buitenstaanders.
Allemaal zijn ze op zoek naar een betere toekomst... en snorren ze door de stad op lawaaierige scooters.
En Larry wordt verliefd, op de mooie professor Mercedes (Julia Roberts), die haar passie voor het lesgeven en haar huwelijk kwijtgespeeld lijkt...

Back to top